måndag natt

Jo, så att... Mitt i natten igen och projekt vända på dygnet är igång igen. Det kommer ju med jämna mellanrum dem här dagarna/nätterna så det är väl lika bra att fortsätta med det då. Idag är det väldigt tyst ovanför. Tillhör ju inte direkt till vanligheterna numera, så jag får väl måla kors i taket eller nåt. Har ju i allafall fått goda nyheter om det där... snart så är den borta. Snart... inte snart nog. Sen får jag ju hoppas på att det kommer att flytta in en lugn och tyst människa. Men den som lever får se helt enkelt. Oavsett vad så kan det inte bli värre än det redan är. Fick en massa insider info om saker och ting också. Kan ju även säga att det fick dem också.

Nu när jag har liksom vant mig vid att ha min nya soffa här hemma så finner jag tanken att ha djur igen väldigt starkt. Bara en parentes: gamla soffan hade haft en "olycka" i ett hörn som gjorde att jag inte ville ha katt innan jag hade en ny soffa. Att få en katt rumsren är svårt, svårare om den börjat pissa någon annanstans. Pojken frågade igår om jag hade funderat mer på det där med katt, och visst har jag det. Periodvis bara väldigt jobbigt att sakna katt sådär, medan det andra dar kan vara skönt att inte ha djur alls. Men nu, i natt, så skulle det sitta fint med en liten lurvig kompis. Eller varför inte två? Det börjar ju bli kallt ute nu så det borde ju finnas en och en annan katt som behöver ett nytt hem? Eller? Visserligen har jag ju lärt mig, på det tråkiga sättet, att omplaceringar kan ju leda till en massa kostnader. Och en hel del vändor till återbruket. Så vi får se vad det blir av det här. Pojken är ju inte helt främmande för den tanken heller, han är ju själv uppvuxen med både hund och katt (mest katt då). Tror hans hjärta fastnade för nån av Rockerns kattor. Frågan är ju mest den att vill jag utsätta lilla djuret för resor? En vecka är lång tid i en djurägares värld. Men hey, problem är till för att lösas heter det ju.

Natt igen. Ensam hemma. Inte alls roligt. Saknar min Pojke.


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Gumman! Ang kattunge/omplacering så tror jag att: ja, en omplacering kan ha olater som blir kostsamma och dryga, men kattungar är smådjävlar! :) Tror det går jämt ut där faktiskt..



Vilken katta är det Pojk är kär i? Tjej är ju onekligen kär i honom, men han och Octavia kommer ju från samma hood så att säga.

Postat av: hRaven

Mmm, det är ju sådär med djur. Ungar är ju så söta...



Han har visserligen inte sagt nåt om kattorna hos dig, men han undrade här i söndags sen om just om jag skulle ha katt. Och undran om när isf. Kan ju fråga han vid tillfälle.

2008-11-18 @ 16:32:23
URL: http://hraven.blogg.se/
Postat av: Mark

Aldrig kul med störiga grannar...har ett par ovanpå mig som bråkar rejält flera ggr i veckan. De borde verkligen inte vara ihop...saker slås sönder, åker ut genom fönstret, gråt, SKRIK, utelåsningar,smällar i dörrar osv osv...



Har ringt snuten..flera har klagar,värden har pratat med dom...men de lär sig inget av det...

2008-11-18 @ 22:37:59
URL: http://onestepbeyond.blogg.se/
Postat av: hRaven

Mark: Det låter som mina grannar, men släng in rännande kompisar dygnet runt som beter sig likadant. Men det tar ju slut snart när jag får en ny istället.

Hoppas det blir nån ordning på dem där borta och att du också får nya grannar snart. Håller ju inte i längden sånt där. Blir ju stressad för mindre.

2008-11-18 @ 23:28:14
Postat av: Mark

Som tur har så har de inga polare som ränner...det vore ju verkligen pricken över i:et.



Det lite lustiga är att jag känner en som bor i samma trapp som dig...om det nu är denne som stör vet jag inte..men om man säger såhär:Vore ingen högoddsare s

2008-11-19 @ 18:20:34
URL: http://onestepbeyond.blogg.se/
Postat av: hRaven

Mark: misstänker att det är den samme... och tro mig det är ingen hit.

2008-11-21 @ 16:54:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback