första oktober

Det var ju meningen att jag skulle skriva ett inlägg i morse. När jag var uppe innan tuppen och gal istället. Men då ville ju inte bloggen alls vara merd... uppdateringar eller nå jox på gång igen. Men de jobbar väl utifrån vanliga dödligas tider eller nåt. Men jag överlever ju. Skirver nu istället... på mina andra morgon. Jaaa, var ju tvungen att sova efter mötet i morse så. Min andra vända frukostkaffe är på väg ner nu så.

Gårdagen gick ju i städandets tecken efter att jag kom hem. Hade ju en lista att beta av innan Pojken skulle komma neråt. Medan andra vårstädar så kör jag med höststädning. Ni vet med fönsterputs och hela den vändan. Jag bestämde mig för att ta ett rum i taget så kändes det inte så övermäktigt hela grejern. Så igår valde jag vardagsrummet som första anhalt. Tvättade under tiden också. Energimässigt fanns det ju inte sååå mycket att ösa ur, men betydligt mer än vad jag hade trott faktiskt. Inser ju bara att det skulle vara så jäkla mycket roligare att städa om jag hade nya möbler att placera ut. En ny soffa skulle vara nice också.

Efter mötet på stan gick jag in och köpte nya kläder på KappAhl också. Skulle ju bara ha byxor, (de har 25 % rabatt på alla byxor just nu) men det blev mer än tänkt som sagt. Ibland  verkar det som om jag skulle behöva ha nån med disciplinkoppel med mig, medan andra dar så finns det inget att ens titta på. Försökte styra upp lunch också, men igår var ingen bra dag för det  så vi får skjuta upp det återigen. Verkar som om det går troll i det där. Men hej, fan den som ger sig. (Nästa veckas måndag kanske passar damen? ;) ;) Kan ju kolla hur det ser ut då kanske?).

Så infann sig Pojken som planerat här nere hos mig igår. Den här veckan är inte som andra veckor som i kanske märker. Han har tagit ledigt så att vi ska ha kvalitetstid med varann. Det börjar med att vi ikväll kommer att åka neråt en timme eller nåt för att gå på spelning. En som jag ser fram emot och som jag inte sett än, medan han ser dem för fjärde gången eller nåt sånt. Blev mest förvånad över att bandet inte spelar inne i vår fina huvudstad. Sen blir det att vi har väl pratat om att ta en tacokväll på andra sidan stan imorgon (om det passar fröken??? ;);) ???). Sen ska vi bort över helgen. Så en del inplanerat är det ju.

Men nu först, mer kaffe sen blir det middag innan det blir att åka iväg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback