det var fredag nyss

Hur konstigt det där kan vara ibland. Fredagen försvann i sovandets och jobbets tecken. Hann inte med så mycket mer där emellan. Fick ändå kaffe innan vi kom iväg. Slutade med att vi gick till en affär längre bort och jag fick skjuts till jobbet. Tackar och bockar. Såg inte direkt fram emot att kliva ur bilen och sen gå. Hade helst av allt velat vända på klacken och bara skita i allt. Fär man det? Trött som en gnu redan innan jag klev innanför jobbets kala och kalla väggar. Ångesten har liksom flyttat in för gott.

La mig relativt tidigt igår natt. Somnade till slut efter att ha pratat en stund med Rockern innan. Blev sen väckt av att en hund som skällde på brevbäraren. Fattade inte först var jag var men somnade om. Telefonen ringde vid tolv och jag förbannade mig själv som inte satt den på vibrationsfritt under tiden jag sover. Nåja. Lika bra att jag svarade faktiskt då det var chefen.... ja, ni läste rätt... hon kom väl av sig när jag sa att jag sov för att jag ska kliva på natten sen. Det hade hon ju ingen aning om... bra va? Att ha en chef som inte vet när man jobbar? Nåja, hon ville veta hur det är efter i måndags. Ehhh? För lite för sent säger jag bara. Men hon försöker väl? eller inte. Sa min mening där i nyvakenheten och somnade sen om, konstigt nog. Tröttmössa på helt enkelt.

Märkte att jag gnisslat tänder igen. Rockern har då inte märkt nåt, ska väl vara glad för det lilla. Stenkross är inte nåt trevligt ljud att ligga i mörkret i. Känner av det där just nu. Eller så är det väl så att jag biter ihop mer än vanligt?

Mitt i natten och jag har en del "sysslor" kvar att göra på städschemat. Jaaa, vi har en sån också. Jag var emot den från början, och vi som jobbade natten hade inte så mycket att göra så det var ju överkomligt. Men nu... suck... det känns som om jag kan ändra på min anställningstitel om man säger så. Från behandlingsassistent till lokalvårdare, för det är det jag gör egentligen. Så jag skriver jobbansökningar på löpande band den här veckan. Någon någonstans kanske nappar på att anställa en sån som mig till slut? Det här kan ju inte vara sista anhalt?

Jag försöker att inte måla fan på väggen, men det är svårt ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback