gubbar till frukost

Idag gick jag upp senare än tänkt. Den där förbannade snoozeknappen är en alldeles för effektiv knapp. Men jag är snart klar här hemma. Ja, sov ju mitt i kaoset, vilket resulterar då i att jag nu har en massa gubbar som springer runt i min hall och badrum och konsulterar och har sig. Varsågoda säger jag bara. Enligt den där som håller i allt som inte respekterar sovtider så kommer det att sättas upp en provisorisk dass redan till helgen. De ska fixa till och dona så att det mer eller mindre är klart till helgen. Det var som fan. Effektivitet blev väl ledordet för den här veckan till slut ändå. Nåja. Om verkligheten sen ser ut så är ju en helt annan sak. Jag har i allafall meddelat att jag blir borta i ett par dar så de kan göra bäst de vill. Snällt av mig va?

Nåja. Gårdagen gick mest ut på att bara vara här hemma. Inte direkt så att jag har tagit vara på tillfällena när jag har kunnat vara det den här veckan. Pratade med Pojken om saker också. Om gårdagen och han undrar hur jag orkar. Pratade också om att jag kommer upp idag. Efter föreläsningen så hoppar jag på tåget och tuffar uppåt. Ska bli så jäkla nice. Han tycker ju likadant. Hade det vart en vanlig vecka så hade jag ju redan vart uppe hos honom i skrivandes stund, men nu är det ju inte så. Föreläsning på morgonen jag känner att jag behöver gå på. Sen är/var det ju det att det kan ju vara bra att stämma av läget med gubbarna för att se vad som händer här hemma.

Men sova gick inte alls bra. En massa funderingar kring min verklighet. Saknade Pojken som fan också. Därav snoozandet på morgonen. Därav att jag känner mig lite stressad just nu. Vet inte vad jag ska ta med mig upp. Ska ju inte vara borta så länge. Blir en del kånkande. Men det hör ju liksom till på nåt sätt.

Nä. Ska nog avlägsna mig från hemmet innan de börjar borra igen. Låter ju fördjävligt. Plus att jag helst vill slippa ha gubbar till frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback