snälla... nån?

Skulle någon kunna vara så snäll och påminna mig om varför jag gör det här?
Kan någon vara så snäll och påminna mig om varför det jag gör nu är så viktigt?

Jag kan liksom inte komma på en enda bra sak som svar på frågan; Vad gör jag här?

Alltså... kan någon ta och påminna mig varför jag gör det här?

Snälla... någon?

Hallå?

Kommentarer
Postat av: ~Sol~

Det du gör är så viktigt eftersom det utgör en sådan stor del av din personlighet att du skulle gå under om du inte fick den erfarenheten. Kanske lämnar du stigen snart, men att inte ha gjort detta finns inte eftersom du då skulle fundera dig sönder och samman om hur det skulle ha varit annars.



Pratar vi om ditt jobb så är det samma där. Du har alltid brunnit för saken. Att organisationen och själva jobbet gjort dig desillusionerad är en sak, känslan för det du faktiskt gör är en annan.



Om du menar utbildningen är det viktigt eftersom det är ett sätt fär dig att komma vidare i ditt kall. Kanske kan du ta dig runt organisationen och byråkratin med hjälp av att vara bättre utbildad, kanske kan du göra förändringar i ditt arbete som gör att du är mindre desillusionerad eller kanske är det en kombination. Hur som helst är det viktigt med den förändringen som blir och då specuellt då skillnaden i dig själv...



Talar vi om livet i allmänhet så må du vara en liten människa i en stor tillvaro, men att du själv bara är en och till på köpet liten gör inte att du inte är en viktig person som förtjänar att må bra. Det du gör kommer i slutändan att resultera i att du lättare kan finna den där må-bra-känslan i maggropen.



OK, nu har jag svamlat på som vanligt... Sorry, det blev långt och kanske lite osammanhängande. =P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback