bara off

Jaa, jag vet inte. Det är ju inte direkt så att jag inte haft något att skriva, för det har jag. Det vill sig inte så att det ska komma ut också. Skrivklåda med kramp.

Pojken kom och gick. Hade en fyra dagars helg. Han kom redan i onsdags när jag var ute på puben. Trevligt att komma hem till Pojke då och få ligga sked sen. Inte alla förunnat direkt. Helgen rasade förbi med en fart jag inte direkt kan säga att jag är/var bekväm med. Vad hände med tiden? Fattar inte. Och igår brummade Pojken iväg igen. Hmmm.

Vad händer med tiden? Jag hinner ju liksom inte med. Jag GÖR ju ingenting. Blöö.

Jo förresten, jag sover. Sover i timmar även om det är oroligt så sover jag. Sover så man kunde tro att det är allvarliga fel någonstans Men det här tydligen till har jag förstått? Till nedstämdheten alltså. Antingen ingen sova alls eller så sover man bort stora delar av dygnet. Idag inget undantag. Jag skulle ju upp tidigt. Jag skulle ju GÖRA saker idag. Men nej. Inte jag inte. Snoozeknappen är min vän och min fiende.

Planer till helgen. Ska möta upp Pojken och andra i en annan stad. Fira en annans födelsedag. Joo... planen är ju den. Om jag sen kommer så långt är en annan sak. Inga besked om pengar än heller. Liiite nojig blir man ju. Det där var ironiskt. Men jaa, jag vet. Det brukar ordna sig. Men jag har ingen lust med att det brukar ordna sig. Jag vill VETA. Suck.

Skulle ha ringt samtal idag. Har visserligen eftermiddagen på mig. Men varför bry sig nu liksom? Orkar inte. Igår var det ju en helt annan sak. Planerade ju att gå upp i vanliga människors tid och studsa upp och göra saker på listan. Ringa samtalen, sen ner på stan och styra upp saker. Jag hade ju tänkt ut det så jäkla bra, men sen så kom snoozeknappen emellan. Fan.

Nåja. En ny dag imorgon. Ska sitta här och förundras min kasshet. Ska väl plita ner lite ord på papper också. Göra frågetecken som jag tänkte att jag ska få klarhet i redan idag. Men det får bli imorgon. Kanske finns det tid till det då. Kanske kommer jag upp som planerat då? Tidsplanering inför onsdagmorgon. Jaja. Idag är det måndag. Man ska väl leva i nuet? Ta vara på dagen? Jojo. Jag har ju tagit vara på "ledigheten" i allafall med rejäl sovmorgon.

Nää. Ska väl komma ihåg att jag gjort kaffe också. Glömde ju liksom bort det igår. Hur det nu kan vara möjligt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback