en och sexti

Idag har Pojken varit och inhandlat en ny säng. Från att ha krånglat och trängts ihop i hans 120 säng så var det idag dags att istället få fyrtio extra centimeter att snurra på. Efter att ha lånat bil, hyrt släp så åkte vi in till IKEA och införskaffade en fin variant av Sultan. Med lånad Family kort så blev det 30% rabatt också. Det ni! Slutade med att delar av sängen var billigare än tänkt, men ingen klagar väl på att få tusen kronor rabatt? Nej, tänkte väl det.

Vi släpade upp den nya och bort med den gamla innan det blev att sätta sig ner och vara social hemma hos Pojkens föräldrar. Strålande solsken och första grillningen för i år. Det blev ju inte direkt som tänkt med det där men vi fick mat till slut ändå. Och sällskapet var det ju inge fel på. Väldigt trevligt att umgås med människor som inte riktigt bryr sig om en del saker som andra tappar hakan för. Som det här med mina tatueringar till exempel. Hon var mest nyfiken på vad det är för motiv jag har, sen var det klart. Inga förmaningar eller annat som en del kör med. Inga fördomar. Bara ett konstaterande att de finns där. Varken mer eller mindre.

Pratade en del annat också om mående och sådär. Men det blir ju liksom en självklar del i det hela med sjukskrivningar och så. Sen är det skönt att kunna prata med någon som inte förminskar eller fördömer den psykiska ohälsan. Precis sådär som det ska vara. är det något som de inte förstår så frågar dem.

Så blev det att åka hem till slut. Tröttmössorna på och skruva ihop sängen innan det blev att krama kudde. Nu blev det ju längre tid än planerat, men efter katternas nattliga lekar förra natten så är det inte mer än rätt att göra så. Sen får vi se hur det blir med sovande i natt. Märks. Men nu slipper vi trängas på 120 cm i allafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback