uppe med tuppen

Sov jag ens? Vette fan. Tror inte det. Blundat har jag väl gjort eftersom det känns som om jag har ett helt sandtag i ögonen. Kattgos har jag haft massor däremot. Sådär att det har varit viktigare i natt. Svårt att ignorera klor som drar till sig handen när man slutar *ler*.

Ingen sol heller. Tur att jag inte sov med rullgardinen uppe då. Men två klockor stog på. Tro inget annat. Även om jag istället för sirenerna hade radion på istället. Trevligare att vakna till, inte sant? Svårare när det väl gäller. Men med en back-up en minut efter så är det inte så svårt ändå. Även om jag hann snooza en gång. Men bara på den ena *ler*.

Onsdagmorgon. Tjugosjunde. Min sista lön dimper in på kontot idag. Får mer än jag trodde. Glömde ju bort semesterdagarna jag inte tagit ut. Så jag överlever nästa månad också. Och jooo, fick sjukersättningen... eller dagersättningen som det heter så fint. Bra va? Slipper krypa till korset ändå. Var ju liiite orolig över det där med hyran kan jag ju säga. Alla andra räkningar hade ju jag klarat av med det jag har/hade på kontot. Såå, nu VET jag hur mycket jag har att röra mig med i juni då. Bra.

Förresten. Nån som antar en utmaning? Följa med mig ner på stan och hjälpa mig att inhandla jobbgarderob till mig. Svårare än ni tror kära vänner, men det måste göras. Nya jobbet har lite mer dresscode än behandlingsassitentjobbet kan man ju säga, även om skillnaden inte är så stor egentligen. Bara en annan chef om man säger så.*ler*. Nå vad säger ni? Vem vågar sig på utmaningen?

Blåser satan ute också ser (och hör jag). Jaa, varför inte liksom?

Och det där med att åka upp och låta sig åderlåtas på fastande mage skiter jag rent ut sagt i. För många timmar idag ska göras och då, då behövs mitt kaffe. Jag kommer ju inte äta nåt direkt, så det kanske kan räknas som fastande mage ändå? Nehej? Jaja. Vi får se vad de säger när jag kommer upp dit jag ska. Hade jag bara haft sjukhusbesöket idag hade det väl vart en annan sak., men det ska socialiseras också. Jag ska skriva på papper idag till exempel. Seeent på eftermiddagen. Så, ge hit mitt kaffe säger jag bara.

Vem kom på den här idén med mornar? VA? Näää, dumma påhitt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback